Siirry sisältöön

Uskalla Yrittää –semifinaali Porin Kauppakeskus Puuvillassa 4.3.2020

Satakunnan NY-yrittäjät esittäytyvät Nuori Yrittäjyys ry:n järjestämässä Uskalla Yrittää –semifinaalissa. Yleisö on tervetullut seuraamaan semifinaalia ja tutustumaan NY-yrittäjien toimintaan keskiviikkona 4.3.2020 klo 12.00-15.45.

Uskalla Yrittää -semifinaalitapahtumassa NY-yrittäjät saavat monipuolista kokemusta myynnistä ja asiakkaiden kohtaamisesta. Semifinaali on messutapahtuma, jonka aikana NY-yritykset myyvät ja esittelevät omia tuotteitaan ja palveluitaan. Tapahtumassa on mahdollista tutustua nuorten yrittäjien ideoihin ja tehdä erinomaisia löytöjä. Jokaisella tapahtumaan osallistuvalla NY-yrityksellä on oma esittelypisteensä. Kaikki NY-yritykset pitävät tapahtumalavalla maksimissaan yhden minuutin myyntipuheen. Kilpailussa palkitaan paras NY-yritys sekä paras tuote/palvelu. Näiden finalistien lisäksi semifinaalissa palkintaan paras myyntipiste ja paras messupiste. Uskalla Yrittää –finaali järjestetään 22.-23.4.2020 Helsingissä.

Semifinaalitapahtumaan osallistuu peräti 17 winnovalaista NY-yritystä. Nuorten yrittäjien tuotteisiin kuuluvat esimerkiksi itsetehdyt huonetuoksut, avainkaapit ja villasukat. Samoin kuin rakkaudella leivotut leivonnaiset, erilaiset käsityönä tehdyt hiusdonitsit ja kierrätysmateriaaleista valmistetut korut. Taaperot NY tarjoaa lastenhoitopalveluita.

Nuori Yrittäjyys (NY) –toiminta kuuluu Vuosi yrittäjänä –ohjemaan. Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa perustetaan harjoitusyritys oikealla rahalla ja sitä pyöritetään lukuvuoden ajan. Yrityksen voi perustaa joko yksin tai ryhmässä. WinNovassa tämä opinto-ohjelma toteutetaan eri alojen 2. vuoden opiskelijoille. Lukuvuoden aikana yritysten on mahdollista osallistua erilaisiin myyntitapahtumiin ja kilpailuihin.

Satakunnan NY-semifinaalitapahtuma Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/598869527569204/(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Lisätietoja Uskalla Yrittää –semifinaalitapahtumasta:
https://uskallayrittaa.fi/semifinaalit/satakunta/(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

JemiDesignin värikkäät hiusdonitsit ja hinnasto myyntipöydällä.