Siirry sisältöön

Boliden Harjavalta Oy ja WinNova kehittävät yhdessä tulevaisuuden metalliosaamista

Boliden Harjavalta Oy:n ja WinNovan kumppanuussopimus tähtää osaamisen kehittämiseen monipuolisia työtehtäviä tarjoavalla prosessiteollisuuden alalla.

Yhteistyö sisältää esimerkiksi oppisopimuskoulutuksen järjestämisen, mikä on yksi tärkeimmistä rekrytointitavoista 550 henkeä työllistävälle kuparin ja nikkelin jalostajalle. Lisäksi yhteistyössä järjestetään sekä koulussa että työpaikalla oppimista WinNovan opiskelijoille.

Boliden tuottaa lähes satavuotisella kokemuksella metalleja, joilla on keskeinen tehtävä kestävämmän tulevaisuuden luomisessa. Kun työskentelee Bolidenilla, saa joka päivä tutkia, miten yhteiskunnasta voisi tehdä paremman tulevia sukupolvia varten.

WinNovan ydinosaamista on auttaa yritystä kasvattamaan ammattitaitoista henkilöstöään. Etuna on vahva osaaminen ja tietotaito räätälöidä yrityksen tarpeisiin osaajia jo perustutkinnosta lähtien.

”Yhteistyössämme korostuu aina työelämän tarpeet ja siksi arvostamme mahdollisuuttamme saada yhdessä Boliden Harjavalta Oy:n kanssa kehittää maailmanlaajuisesti kasvavalle yritykselle monipuolisia koulutuksellisia ratkaisuja”, WinNovan työelämäpalvelupäällikkö Teija Harju korostaa.

Bolidenin logo.