Siirry sisältöön

Rauman kaupunki ja WinNova yhteistyössä tukemassa kesäoppisopimustoimintaa

Rauman kaupunki ja WinNova tarjoavat kaikille kaupungin kesätyöpaikkatuella palkatuille WinNovan opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa opintojaan kesäoppisopimuksen kautta. Kesäoppisopimus on mahdollinen myös opintojaan vasta aloittaville opiskelijoille.

Kesäoppisopimuskoulutuksen tarkoituksena on edistää opintoja myös kesällä. Kesätöissä on mahdollista suorittaa jokin tutkintoon liittyvä osa, joka nopeuttaa valmistumista. Lisäksi kesätyöt kartuttavat arvokasta työkokemusta. 

Työnantaja hakee Rauman kaupungin kesätyöpaikkatukea, palkkaa WinNovan opiskelijan kesätöihin sekä nimeää ohjaajan tämän tueksi kesätöiden ajaksi. Tuettavan kesätyöpaikan minimikesto on Raumalla 4 viikkoa ja viikkotyöaika vähintään 30 tuntia. Työstä maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

WinNova hoitaa oppisopimuksen tekoon liittyvät työt, sopii yksilöllisesti mahdollisen näytön tai arvioinnin aikataulun sekä nimeää opiskelijalle yhteyshenkilön. 

Opiskelija voi suorittaa kesäoppisopimuksella oman alansa ammatillisia opintoja tai kaikille opiskelijoille soveltuvia yleisiä opintoja. Tällaisia ovat esimerkiksi työelämässä ja työyhteisössä toimiminen sekä asiakaspalvelu.

Lisätietoja antaa 
Leena Palenius, palveluvastaava 

p. 044 455 7775, leena.palenius@winnova.fi