Siirry sisältöön

Yhteistyön tiivistämisellä kohti tulevaisuutta

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova ja Metsä Fibren ja Caverionin omistama kunnossapidon palveluyhtiö, Oy Botnia Mill Service Ab ovat allekirjoittaneet 12.5.2020 kumppanuussopimuksen. 

“Kumppanuussopimuksella tiivistetään osapuolten välistä yhteistyötä, joka kattaa mm. opiskelijoiden työpaikalla oppimista koulutus- ja oppisopimuksilla, henkilöstön osaamisen kehittämistä mahdollisilla lisäkoulutuksilla, Oy Botnia Mill Servicen Ab:n näkyvyyttä oppilaitoksen opiskelijoille sekä opiskelijoiden yritysvierailuja”, taustoittaa koulutuspäällikkö Juhani Nygren WinNovasta.

Oy Botnia Mill Service Ab tarjoaa metsäteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalveluita, sekä projekti- ja suunnittelupalveluita yksittäisistä työtilauksista täydelliseen teollisuuden kunnossapitoon.