Siirry sisältöön

Energia-alan kansainvälinen toimija Vexve Oy ja WinNova tiivistävät yhteistyötään

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova ja maailman johtava venttiiliratkaisujen toimittaja Vexve Oy ovat allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen. Sopimus kattaa mm. henkilöstön osaamisen kehittämisen lisäkoulutuksilla sekä opiskelijoiden työelämässä tapahtuvan oppimisen mahdollistamista.

WinNova on tehnyt yhteistyötä Vexven Laitilan tehtaan kanssa jo aiemminkin, mutta kumppanuussopimuksen myötä yhteistyöhön haetaan aiempaa enemmän ennakointia ja suunnitelmallisuutta tulevaisuuteen.

Lisätietoja antavat

WinNova / Työelämäpalvelupäällikkö Teija Harju, p. 044 455 7314, teija.harju@winnova.fi

Vexve Oy / Henkilöstöpäällikkö Mirka Hautamäki, p. 050 339 3443, mirka.hautamaki@vexve.com

Vexve on maailman johtava venttiiliratkaisujen toimittaja kaupunkien ja teollisuuden lämmitys- ja jäähdytystarpeisiin. Vaativiin sovelluksiin kehitettyjä Vexven venttiili- ja säädintuotteita sekä hydraulisen ohjauksen ratkaisuja käytetään kaukoenergiaverkoissa, voimalaitoksissa sekä rakennusten lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmissä. Vexve on osa Vexve Armatury Groupia. Vexven pääkonttori sijaitsee Sastamalassa ja tuotantolaitokset Sastamalassa, Laitilassa sekä Pietarissa.