Siirry sisältöön

Maanrakennus Mykrä Oy ja WinNova solmivat kumppanuussopimuksen

Länsirannikon

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova ja maanrakennuksen ammattilaisena toimiva Maanrakennus Mykrä Oy ovat solmineet kumppanuussopimuksen. Maanrakennusalan toimijalta edellytetään laajaa ymmärtämystä ja osaamista useilta rakentamisen alalta.

“Yhteistyö WinNovan opiskelijoiden työpaikalla oppimisen edistämisessä sekä Mykrän henkilöstön osaamisen hyödyntäminen opetuksessa ovat merkityksellisiä asiota jatkossakin”, toteaa WinNovan Työelämäpalveluiden palveluvastaava Lena Girs. “Yhteistyötä Maanrakennus Mykrän kanssa on tehty aiemminkin, mutta sopimuksen myötä tavoitteena on yhteistyön tiivistäminen entisestään”, vahvistaa koulutuspäällikkö Juho Salmi.

Maanrakennus Mykrä Oy on toiminut vuodesta 1973 tarjoten maa- ja vesirakentamisen urakointia kokonaispalveluna.

Maanrakennus Mykrän ja WinNovan edustajat yhteiskuvassa kumppanuussopimuksen allekirjoitustilaisuudessa.

Vasemmalla WinNovasta Juho Salmi, keskellä Lena Girs. Oikealla Maanrakennus Mykrä Oy:n toimitusjohtaja Juha Mykrä.