Siirry sisältöön

WinNovan opintotoimisto Raumalla muuttaa ja palvelee Suojantiellä 3.8. alkaen

Tähän asti Rauman Satamakadulla toimineet opintotoimisto ja kassapalvelut siirtyvät lomien jälkeen elokuun alussa osoitteeseen Suojantie 2 B. Myös osa hallinnon henkilöstöstä, ml. oppisopimuspalvelut, siirtyy Suojantielle.

WinNovan Hakupalveluiden Rauman toimisto jää tuttuun paikkaan Satamakadulle (19 A), samoin opiskelijapalvelut, työelämäpalvelut, Ravintola Raimanni ja Opiskelijaravintola Paussi. Koulutusalojen muutto on edessä vuoden päästä: Suojantiellä opiskellaan tällä hetkellä merenkulku- ja turvallisuusalaa, mutta vuoden päästä syksyllä 2021 sinne siirtyvät kokonaan tai osittain myös rakennusala, sähkö- ja automaatiotekniikka, talotekniikka sekä kunnossapito. Muut alat jäävät Satamakadulle ja siirtyvät siellä vuonna 2023 valmistuviin uusiin tiloihin.

Opinto-ohjaajat, opintotoimiston väen ja hakupalvelut tavoittaa entiseen tapaan, parhaiten sähköisesti tai puhelimitse (varmimmin ma-to klo 9-15, pe klo 9-12).

Opinto-ohjaajat: opiskelu@winnova.fi,

Opintotoimisto: opintotoimisto.rauma@winnova.fi,
p. 044 455 8600
Oppisopimus: oppisopimus@winnova.fi,
p. 044 455 7500
Hakupalvelut: hakupalvelut@winnova.fi,
p. 044 455 8500

Kuvituskuva Purjelaivakauden muistomerkki