Siirry sisältöön

Kivikylän Kotipalvaamo Oy ja WinNova suuntaavat koulutuksellisella yhteistyöllä eteenpäin

Perinteikkäällä Kivikylän Kotipalvaamolla on yli 40 vuoden kokemus monipuolisesta lihatuotteiden palvaamisesta.

”Kivikylän tarinat ovat alkaneet pienestä savusaunasta. Arvostamme perinteitä ja sen vuoksi tarvitsemme tässä alati muuttuvassa maailmassa lisää ammattitaitoisia työntekijöitä, jotka vaalien jatkavat tätä hienoa perinnettämme. Meille korkea ammattitaito ja osaaminen kulkevat käsi kädessä laadun ja vastuullisten toimintatapojen kanssa. Tämän vuoksi yhteistyö Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan kanssa antaa meille hyvät mahdollisuudet hankkia ja kehittää henkilökuntamme osaamista paikallisesti”, Kivikylän Kotipalvaamon henkilöstöpäällikkö Matti Vaimala linjaa.

”Meillä WinNovassa alueellinen yhteistyö elintarvikealan kanssa on tärkeä asia, jota haluamme yhdessä alan yritysten kanssa jatkuvasti kehittää. Hyvä yhteistyö Kivikylän Kotipalvaamon kanssa on toiminut jo vuosia ja nyt tuntuu hienolta syventää tätä yhteistyötä solmimalla kumppanuussopimus. Meillä on laaja koulutustarjonta, josta voimme yhdessä asiakkaan kanssa miettiä parhaat koulutukselliset vaihtoehdot asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden”, WinNovan Liiketalous ja Palvelu Rauman ja Laitilan koulutuspäällikkö Päivi Yli-Karro summaa.

Kivikylän Kotipalvaamo Oy ja WinNova allekirjoittivat kumppanuussopimuksen 13.8.2020.

Kivikylän Kotipalvaamon ja WinNovan edustajat yhteiskuvassa kumppanuussopimuksen allekirjoitustilaisuudessa.
Oikealla WinNovan toimitusjohtaja Lasse Schultz, Kivikylän Kotipalvaamo Oy:n henkilöstöpäällikkö Matti Vaimala, WinNovan elintarvikealan lehtori Riitta Alamäki, koulutuspäällikkö Päivi Yli-Karro ja palveluvastaava Leena Palenius.