Siirry sisältöön

Mehiläinen Oy ja WinNova kehittävät koulutuksellisella yhteistyöllä alueellista terveyttä ja hyvinvointia

Mehiläinen Konserni Oy ja WinNova allekirjoittivat kumppanuussopimuksen 17.8.2020. Yhteistyön tarkoituksena on lisätä osaavan työvoiman saatavuutta, vahvistaa henkilöstön ja opiskelijoiden osaamisen kehittämistä sekä edistää koulutuksen työelämälähtöisyyttä.

– Mehiläisen perustehtävänä on luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyötahojemme kanssa. Me tuemme myös suomalaisten yritysten henkilöstön työkykyä. Tuemme täten osaltamme suomalaisten yritysten kilpailukykyä, Mehiläinen Oy:n henkilöstöjohtaja Tatu Tulokas kertoo.

Mehiläisen tärkein tavoite on järjestää parasta mahdollista hoitoa ja hoivaa kaikille. Tavoitteemme toteutuu huolehtimalla henkilöstömme jatkuvasta osaamisen kehittämisestä.

– Tämän vuoksi yhteistyö Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan kanssa on meille erityisen tärkeätä. Se antaa meille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää osaamistamme Satakunnan ja Vakka-Suomen alueella, Tatu Tulokas summaa.

WinNovalle työelämän ja alueen kilpailukyvyn kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävä.

– Yhteistyö Mehiläisen kanssa on meille merkittävä asia, olemme erittäin kiinnostuneita kehittämään vastuullista alueellista hyvinvointia arvojemme mukaisesti. Työelämälle suunnatuissa palveluissamme yhdistyvät ammatillisen koulutuksen vahva osaaminen ja pitkäaikainen kokemus yrityksille sekä julkisen sektorin työyhteisöille tarjottavista koulutus- ja kehittämispalveluista, WinNovan toimitusjohtaja Lasse Schultz korostaa.

Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, jonka tavoitteena on tarjota laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys-, vakuutus ja kunta-asiakkaille. Mehiläinen hoitaa, hoivaa ja huolehtii vuosittain noin 1,3 miljoonasta asiakkaasta. Mehiläisen yli 500 toimipisteessä palveluita tuottaa yhteensä yli 21800 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.