Siirry sisältöön

Fresco Ravintolat Oy ja WinNova kulinaarisen osaamisen kehittäjinä

FresCo Ravintolat Oy ja WinNova solmivat yhteistyötä kehittävän kumppanuussopimuksen

Raumalaisesta perheyrityksestä ravintolaperheeksi kasvanut FresCo Ravintolat Oy toimii Rauman lisäksi Porissa, Eurajoella ja Turussa. FresCo Ravintolat Oy:n tavoitteena on luoda ruokahetkistä elämyksiä, joissa myös esteettisyydellä on keskeinen merkitys.

”Meille on tärkeätä toimia kestävän kehityksen ehdoilla ja siten olla omalta osaltamme mukana rakentamassa parempaa huomista meille kaikille.  Parhaiten tämä näkyy kaikessa tekemisessämme aina tilasuunnittelusta itse palveluihimme asti. Tässä palveluketjussa haluamme myös kehittää oppilaitosyhteistyötä”, FresCo Ravintoloiden varatoimitusjohtaja Laura Avikainen kertoo.

”Meillä on ravintoloissamme tarjolla monipuolisia työpaikalla tapahtuvan oppimisen paikkoja. Opiskelija pääsee harjoittelemaan asiakaspalvelua ja tarjoilua perusasiakaspalvelusta aina korkealaatuisiin tarjoilutilaisuuksiin asti. Tavoitteenamme on kehittää FresColaista opintopolkua opiskelijasta ravintola- ja keittiöalan ammattilaiseksi ja tässäkin suhteessa kumppanuussopimus WinNovan kanssa tarjoaa meille mielenkiintoisen kehittämismahdollisuuden”, Avikainen painottaa.

”Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa erilaisia koulutuksellisia toimintamalleja, joita tarvitsemme henkilöstön ammatillisen osaamisen ja laadun varmistamiseksi. WinNovan laaja koulutustarjonta mahdollistaa meille tällaisen kattavan yhteistyöpohjan”, WinNovan Liiketalouden ja Palvelun (Rauma(Laitila) koulutuspäällikkö Päivi Yli-Karro kiteyttää.