Siirry sisältöön

WinNovassa opiskelijaravintola Raimannissa pidettiin hääkakkunäyttely 15.-17.09. 2020

Rauman elintarvikealan kahvilan ja konditorian työntekijä opiskelijat järjestivät viime viikolla Ravintola Raimannissa hääkakkunäyttelyn. Esillä oli kaiken kaikkiaan 10 erilaista kerroskakkua.

Kaikki tapahtuman hääkakut näyttelypöydällä.

Hääkakkunäyttelyn herkulliset kakut.

Opiskelijat suorittavat Leipomoalan ammattitutkintoa ja opintokokonaisuus kuului täytekakkujen, leivosten ja konditoriakoristeiden valmistaminen tutkinnon osaan. Opettajat Riitta Alamäki ja Seppo Rantanen kertoivat, että opiskelijat saivat itse suunnitella kakun ulkonäön ja koristemateriaalit. Ainoana kriteerinä kakulle oli, että sen pitää olla vähintään 3-kerroksinen.

Kukin opiskelija nimesi oman kakkunsa ja kakut koottiin näyttelyyn opiskelijaravintola Raimanniin, jossa opiskelijat ja asiakkaat saivat antaa äänensä omalle suosikilleen.

Yleisöäänestyksessä kysyttiin, minkä kakun itse valitsisi juhlaan.

Kuvissa kaikki valmistetut kakut Raimannin näyttelyssä sekä 3 eniten tykkäyksiä saanutta
1. Rakkautta luonnon helmassa
2. Winter Wonderland
3. Summer Dreams

Lue myös juttu Raumalainen-lehdestä(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Hääkakkukilpailun voittaja: Rakkautta luonnon helmassa. Kakussa on kolme kerrosta, joista keskimmäinen on vihreä. Kakussa on ruusu, kaksi kettua ja päällä kaarnalaiva, jossa vuosi 2025.

Rakkautta luonnon helmassa
Hääkakkukilpailun 2. sijan saavuttanut kakku on talvisen valkoinen. Siinä on hopeiset nauhat ja lumihiutaleita koristeena.

Winter Wonderland
Hääkakkukilpailun 3. sijan voittaneessa kakussa on Macarons-leivoksia, valkoisia ruusuja ja keltaista kuorrutetta koristeena. Kakun päällä on kaksi sydäntä.

Summer Dreams