Siirry sisältöön

Ikäihmisten liikkumiseen panostetaan Porissa

Porissa järjestetään ikääntyvien hyvinvointitapahtuma 30. syyskuuta kello 10–18 nuorisotalolla, osoitteessa Isolinnankatu 12. Tervetuloa kuulemaan lisää hankkeen puitteissa toteutettavasta toiminnasta sekä saamaan vinkkejä liikkumisesta, ravitsemuksesta ja hyvinvoinnin edistämisestä.

Innostetaan Ikiliikkujaksi -hanke on käynnissä 31.12.2020 asti. Hanke pohjautuu Ikäinstituutin Voimaa Vanhuuteen -ohjelmaan ja tavoitteena on edistää kotona asuvien, toimintakyvyltään heikentyneiden ikäihmisten itsenäistä selviytymistä ja elämänlaatua terveysliikunnan avulla. Hanke toteutetaan ja koordinoidaan Porin sivistystoimialan liikunta- ja nuorisoyksikön liikuntapalvelun toimesta. Yhteistyökumppaneina ovat Porin perusturva sekä WinNova, Sataedu ja SAMK.

Lue lisää hankkeesta ja sen toiminnasta www.pori.fi/uutinen/2020-09-28_ikaihmisten-liikkumiseen-panostetaan-porissa(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)