Siirry sisältöön

Osuuskauppa Keula ja WinNova solmivat kumppanuussopimuksen koulutusyhteistyöstä

Osuuskauppa Keula ja Länsirannikon Koulutus Oy WinNova tiivistävät koulutuksellista yhteistyötään 25.09.2020 solmitulla kumppanuussopimuksella.

”Meillä Keulassa yhtenä keskeisenä toimintaperiaatteena on vastuullisuus. Tässä ajattelussa korostuu paikallisuus. Keula edistää toimialueensa hyvinvointia investoimalla, työllistämällä ja vauhdittamalla muuta yritystoimintaa. Osuuskauppa ostaa vuosittain huomattavan määrän tuotteita ja palveluja paikallisilta toimittajilta, joten toiminnallamme on merkittävä välillinen työllistävä vaikutus. Koulutusyhteistyösopimus WinNovan kanssa on luonteva jatke paikallisten palveluiden ja osaamisen käytölle”, Osuuskauppa Keulan toimitusjohtaja Mika Marttila sanoo.

”Osuuskauppa Keulan tavoitteena on olla alansa johtava yritys ja työnantaja. Tämä käsittää myös henkilökunnan osaamisen ja sen jatkuvan kehittämisen. Koulutuksellisen yhteistyön vahvistaminen Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan kanssa tukee tätä tavoitetta ja on meille siksi erittäin tärkeä asia. Asiakkaamme hyötyvät yhteistyöstä entistä paremman palvelu- ja tuoteosaamisen kautta”, Marttila linjaa.

”Alueellisen, osaavan työvoiman varmistaminen ja kilpailukykyisen elinvoimaisuuden kehittäminen ovat ydinosaamistamme. Haluamme olla mukana suunnittelemassa ja kehittämässä vastuullista liiketoimintaa, jossa yhdistyvät eettinen toimintapa sekä korkealuokkainen laatu. Kumppanuussopimus vahvistaa yhteistyön pitkäjänteisyyttä ja suunnitelmallisuutta ja mahdollistaa näin pysyvän lisäarvon tuottamisen kumppaniyritykselle”, WinNovan toimitusjohtaja Lasse Schultz tiivistää.

Keulan palveluksessa on n. 500 henkilöä. Keulan liiketoiminta-alueita ovat market- ja erikoistavarakauppa, ABC-liiketoiminta ja ravintolaliiketoiminta sekä S-Pankki.

Osuuskauppa Keulan ja WinNovan edustajat kumppanuussopimuksen allekirjoitustilaisuudessa.
Osuuskauppa Keulan kumppanuussopimuksen allekirjoitustilaisuus 25.9.2020:
Kuvassa oikealta Osuuskauppa Keulasta rekrytointiyhteyshenkilö Lauri Friman, toimialajohtaja Tanja Paloluoto ja toimitusjohtaja Mika Marttila. WinNovasta palveluasiantuntijat Maarit Nieminen ja Niina Tuomola. WinNovasta sopimuksen allekirjoitti toimitusjohtaja Lasse Schultz (ei mukana tilaisuudessa).