Siirry sisältöön

Satasairaala ja WinNova keskittyvät kumppanuudessa yhteiseen ennakointiin ja työelämälähtöisyyden varmistamiseen

Yhteinen ennakointiin perustuva koulutussuunnittelu ja kehittäminen muutostilanteet huomioiden ovat keskeisiä teemoja Satasairaalan ja WinNovan juuri allekirjoitetussa kumppanuussopimuksessa.

”Tavoitteena on työelämälähtöisyyden varmistaminen ja alojen vetovoimaisuuden lisääminen”, Satasairaalan johtaja Ermo Haavisto kertoo. Kumppanuutemme viitekehys koskee monialaisia koulutuskokonaisuuksia sisältäen sekä tutkintoon johtavaa koulutusta, että muuta ammatillista täydennyskoulu-tusta, jatkaa Haavisto.
Yhteistyötä on toteutettu vuosien aikana jo monella tavalla, mm. työnohjaajakoulutuksissa, työnohjauspalveluissa ja esimies- ja johtamiskoulutuksissa. Vahvaa yhteistyötä on myös tehty liiketoiminnan sihteerikoulutusten, puhtausalan, ruokahuollon ja lähihoitajakoulutusten osalta.

”Henkilöstön ammatillisen osaamisen vahvistamisen lisäksi olemme jatkossa mukana myös Satasairaalan johtamisosaamisen varmistamisessa ja esimieskoulutusten suunnittelussa. Eri henkilöstöryhmien ja hallintokuntien kanssa perustetaan työryhmät, joilla koulutusten ja muiden palveluiden saata-vuus ja oikea-alaisuus suunnitellaan yhdessä”, WinNovan työelämäpalvelupäällikkö Teija Harju sanoo.

Satasairaala on merkittävä kumppani WinNovalle, ja jatkossa yhteistyötä voidaan kehittää monella tavalla ja eri tarpeisiin liittyen.

Lisätiedot 

Satasairaala
Sairaanhoitopiirin johtaja Ermo Haavisto
ermo.haavisto@satasairaala.fi
p. 044 707 7782

Satasairaala
Sosiaalipalvelujen johtaja Merja Paavola
merja.paavola@satasairaala.fi
p. 044 707 4000

WinNova
Työelämäpalvelupäällikkö Teija Harju
teija.harju@winnova.fi
p. 044 455 7314