Siirry sisältöön

Sotilaskotiliitto ja WinNova kumppanuussopimuksella yhteistyöhön

Valtakunnallinen Sotilaskotiliitto ja WinNova kehittävät kumppanuussopimuksella varusmiesten hyvinvointia

”Sotilaskotiliitto on keskusjärjestö, jonka alla toimii itsenäisiä yhdistyksiä ympäri Suomen. Yhdistyksillä on sotilaskoteja, joissa työskentelee henkilöstöä monenlaisissa tehtävissä. Näille asiakaspalvelussa, leipomossa, taloushallinnossa ja esimiestehtävissä työskenteleville henkilöille suunnittelemme yhteistyössä Länsirannikon koulutus Oy WinNovan kanssa monipuolisia alueellisia koulutuksia”, toiminnanjohtaja Satu Mustalahti Sotilaskotiliitosta kertoo.

”WinNovassa olemme erittäin kiinnostuneita kehittämään koulutuksellisia ratkaisuja henkilöstön ammattitaidon ylläpitämiseksi ja parantamiseksi. Osaaminen ja itsensä kehittäminen sekä yhteisöllisyys ovat tämän päivän kulmakiviä kaikessa asiakaspalvelutyössä”, WinNovan toimitusjohtaja Lasse Schultz tiivistää.