Siirry sisältöön

THL:n Koronavilkku-sovellus on julkaistu – tutustu ja lataa!

Nyt voit ladata Koronavilkun ilmaiseksi puhelimeesi yleisimmistä sovelluskaupoista.

Koronavilkku on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuottama sovellus, jonka avulla saat tiedon, jos olet sovelluksen arvion mukaan altistunut koronavirukselle. Jos sinulla todetaan tartunta, voit ilmoittaa siitä sovelluksella nimettömästi. Sovelluksessa yksityisyytesi on vahvasti suojattu. Lataa maksuton mobiilisovellus puhelimeesi sovelluskaupasta (esim. App Store ja Google Play). Lue lisää https://koronavilkku.fi/ 

***********

Koronavilkku is a contact tracing app produced by the Finnish Institute for Health and Welfare (THL) to help you find out whether you may have been exposed to coronavirus. If you have a coronavirus test and are diagnosed as infected, you can use the app to share this anonymously with those you have been in close contact with. Your privacy is strongly protected. Download the free Koronavilkku app from an app store (e.g. Apple App Store and Google Play) to your mobile phone. More information https://koronavilkku.fi/en/