Siirry sisältöön

WinNovan Porin puualan opiskelijalla on todettu COVID-tartunta

Porin kaupungin tartuntatautiviranomaiset yhteistyössä rehtori Juha Vasaman kanssa selvittävät asiaa. Asiasta on informoitu henkilöstöä, opiskelijoita ja alaikäisten opiskelijoiden huoltajia lauantai-illalla tekstiviestitse.

WinNovan opiskelijalla ilmenneen tartunnan kautta altistuneisiin henkilöihin on viranomaisen toimesta oltu yhteydessä. Porin Professorintien tiloissa suoritetaan tehostettu siivous maanantain aamuyön ja aamupäivän aikana. Näin varmistamme turvalliset opetustilat kaikille.

Maanantaina opetus alkaa kaikilla normaalisti lukujärjestyksen mukaan. Porin puualan ja pintakäsittelyalan opiskelijoita informoidaan erikseen. 

Tilanne on hallinnassa ja jatkamme opintoja.

Lauantaina 26.9. lisättyä uutista on päivitetty sunnuntaina 27.9. aamupäivällä.