Siirry sisältöön

Oppisopimusviikko 5.-11.10.2020 – tutustu oppisopimuskoulutuksen mahdollisuuksiin opiskelija Miska Mikkosen kertomana

Oppisopimusviikolla kuulet opiskelijoidemme ja yhteistyökumppaniemme ajatuksia oppisopimuskoulutuksesta

Suomen Oppisopimusosaajat ry palkitsee Oppisopimusviikolla 5.-11.10.2020 ansioituneita tahoja oppisopimuksen ympärillä. Oppisopimuspalkittavia palkitaan seuraavissa kategorioissa: oppisopimusopiskelija, työnantaja, työpaikkaohjaaja tai mentori sekä yrittäjä-oppisopimusopiskelija.

Miska työskentelee päihderiippuvaisten parissa ja yhdisti työn ja opinnot joustavasti

WinNovan esitys vuoden oppisopimusopiskelijaksi on Miska Mikkonen. Katso ja kuuntele Miskan ajatuksia oppisopimuksesta.

Kuuntele Miska Mikkosen haastattelu YouTubesta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Miska on valmistunut lähihoitajaksi v. 2020, Miskan kyky tukea muita työyhteisön oppisopimusopiskelijoita opinnoissaan, motivoida ja mahdollistaa heidän etenemisensä. Miska suoriutui opinnoistaan kiitettävin arvosanoin ja toimi yhteistyössä WinNovan lähihoitajakoulutuksen kanssa tarjoten opintokäyntejä ja lujittaen siten työelämäyhteistyötä.