Siirry sisältöön

Tiedote: Taitaja2021-semifinaalit kilpailijoiden omissa oppilaitoksissa

Koronatilanne ja alueelliset rajoitukset ovat vaikuttaneet siihen, että Taitaja2021-semifinaalit on päätetty järjestää uudella tavalla.

Opiskelijat osallistuvat semifinaaleihin omissa oppilaitoksissaan, jotta heidän ei tarvitse matkustaa oman opiskelupaikkakunnan ulkopuolelle. Semifinaaleiden ilmoittautumisaika päättyy perjantaina 30.10.2020.

Oppilaitosten tulee varautua järjestämään omien kilpailijoidensa semifinaalit 1.–5.2.2021. 

Uutta semifinaaleiden toteutusmallia käsitellään lajiohjausryhmäpäivässä 5.11.2020. Seuraa tiedotusta Taitajan ja Skills Finlandin verkkosivuilta.

www.skillsfinland.fi(siirryt toiseen palveluun)
www.taitaja2021.fi(siirryt toiseen palveluun)

Koronapandemia on tuonut mukanaan paljon uusia toimintatapoja ammatilliseen koulutukseen, ja myös Taitajaan uusi tilanne vaikuttaa merkittävästi. Toivomme kaikilta ymmärrystä, rohkeutta ja tahtoa tehdä Taitaja-kilpailu uudella tavalla yhdessä. Me Skills Finlandissa ja Taitajassa tuemme teitä kaikin mahdollisin keinoin. Haluamme tarjota myös tulevaisuudessa nuorille mahdollisuuden oman osaamisensa näyttämiseen Taitaja-tapahtumassa.  

Varaudumme myös toukokuisen finaalitapahtuman osalta erityisjärjestelyihin, joilla takaamme kilpailijoiden terveyden ja turvallisuuden.  

Lisätietoja

Taitaja-päällikkö, Petri Hörkkö, Skills Finland

Taitaja2021 Oulu -kilpailujohtaja, Sauli Jaara