Siirry sisältöön

Laitilan kaupunki ja WinNova kehittävät Vakka-Suomen ammatillista osaamista

Laitilan kaupunki ja Länsirannikon Koulutus Oy WinNova solmivat kumppanuussopimuksen

”Kumppanuussopimus on Laitilan kaupungille tärkeä työkalu henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Kumppanuuden puitteissa monipuolinen, pitkäjänteinen ja syvällinen yhteistyö antaa mahdollisuuden luoda ja kehittää uusia toimintamalleja. Toivomme tietysti, että kumppanuussopimus osaltaan vahvistaa kokonaisuudessaan WinNovan koulutustarjonnan kytköstä Laitilaan”, Laitilan kaupunginjohtaja Lauri Kattelus kertoo.

”Kumppanuus lähtee molemminpuolisesta tarpeesta ja halusta toimia yhdessä. Ilman WinNovan kaltaista hyvää kumppania Laitilan kokoisen kaupungin olisi vaikeaa kehittää henkilöstöä suunnitelmallisesti ja laaja-alaisesti. Haluamme olla mainiompi Laitila ja tähän tarvitsemme osaavaa henkilöstöä. Jatkuva itsensä kehittäminen on kilpailuvalttimme ja tähän tiiviimpi yhteistyö Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan kanssa tarjoaa meille erinomaiset mahdollisuudet”, Kattelus iloitsee.

”Laitila on WinNovalle merkityksellinen alueellinen yhteistyökumppani. Olemme tehneet yhteistyötä jo kauan ja nyt solmitun kumppanuussopimuksen avulla yhteistyömme Laitilan kaupungin henkilöstön ammatillisen osaamisen kehittämiseksi monipuolistuu aivan uudelle tasolle”, WinNovan työelämäpalvelupäällikkö Teija Harju toteaa.

WinNovan ja Laitilan kumppanuussopimuksessa sovitaan mm. erilaisista henkilöstölle suunnatuista lisä- ja täydennyskoulutuksista ja ikäjohtamisen mallin kehittämistyöhön osallistumisesta.

Laitila on reilun 8500 asukkaan kulttuurikaupunki, jonka vahvana tunnusmerkkinä ovat kanatalous, varhaisvihannestuotanto ja virvoitusjuomat. Laitilan vaakunassa olevan kukon oikeassa jalassa pitelemä kovelia on symbolina alueen vuosisataisesta ammattimaisesta puuastiateollisuudesta.  Sittemmin Laitila on alkanut panostaa teollisten työpaikkojen luomiseen ja asuntotuotantoon.

Lisätietoja
Laitilan kaupunginjohtaja Lauri Kattelus
lauri.kattelus@laitila.fi
040 7433 619

WinNovan työelämäpalvelupäällikkö Teija Harju
teija.harju@winnova.fi
044 4557314

Laitilan kaupungin logo