Siirry sisältöön

Satakunnasta Taitaja-semifinaaleihin tasan sata osallistujaa!

Taitaja-semifinaaleihin ilmoittautuneiden määrässä lyötiin tänä vuonna ennätykset niin WinNovassa kuin Sataedussakin, ja Satakunnasta tammikuun semifinaaleihin osallistuu tasan 100 kilpailijaa.

Ammattitaidon SM-kilpailu Taitajassa ammattiin opiskelevat nuoret kilpailevat oman alansa suomenmestaruuksista. Taitaja2021 SM-finaali järjestetään Oulussa 18.–20.5.2021.

Taitaja-semifinaalit järjestetään tammikuun 2021 loppupuolella (vk 5) ja ne kisataan tänä vuonna poikkeuksellisesti ns. kotikoulukisoina. Kaikki semifinalistit kilpailevat siis oman oppilaitoksensa tiloissa. Pyrimme järjestämään osasta lajeja livelähetyksiä, joita halukkaat voivat seurata kotikoneiltaan. Tilanne tarkentuu lähempänä ajankohtaa, joten seuraa uutisointiamme aiheesta.

WinNovan semifinalistien määrä kasvoi viime vuonna tehdystä aiemmasta ennätyksestä huimasti, ja ilmoittautuneita on nyt yhteensä 72. Tänä vuonna osallistujia saatiin mukaan myös lajeihin Automaatioasennus, Autokorinkorjaus ja Taloushallinto. Osallistujien lajikirjo on mukavan kattava, sillä winnovalaisia semifinalisteja löytyy 20:sta lajista. Sataedukin osallistuu semifinaaleihin suurimmalla määrällä koskaan (28), ja sieltä on mukana nyt ensimmäistä kertaa osallistujia lajeissa Pelituotanto sekä Tietokoneet ja verkot.

Lisätietoa Taitajasta Skills Finlandin(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) ja Taitaja2021(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)-sivuilta.

(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Lisätietoja semifinaalikoordinaattoreilta:

  • WinNova / Vesa-Pekka Kuusela, vesa-pekka.kuusela@winnova.fi
  • Sataedu / Kirsi Liljeroos, kirsi.liljeroos@sataedu.fi