Siirry sisältöön

WinNova ja Rauman kaupunki solmivat kumppanuuden

Rauman kaupunki ja WinNova kehittävät yhdessä alueen elinkeinoelämää.

”Vahvan talouden perustana on vireä elinkeinoelämä ja korkea työllisyysaste, jolla turvaamme Rauman kaupungin elinvoimaisuuden ja kaupunkilaistemme palvelut. Panostamme kaupungin elinvoimaisuuteen monella sektorilla”, Rauman kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen kertoo.

”Meidän tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö ja heitä tuetaan jatkuvasti kehittämään osaamistaan. Meille on tärkeätä turvata alueemme kattava koulutustarjonta monipuolisen elinkeinoelämän tarpeisiin, siksi haluamme vaikuttaa aktiivisesti koulutuspaikkojen säilymiseen ja erityisesti tulevaisuuden alojen koulutuksen kehittymiseen. Tämän vuoksi meille on tärkeätä tehdä yhteistyötä Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan kanssa”, Luukkonen linjaa.

Lue lisää kumppanuudesta(avautuu uuteen ikkunaan)