Siirry sisältöön

WinNovan joukkueelle All In Pitch -kisassa voitto

SAMKin All In Pitch -yritysideakilpailussa winnovalaiset opiskelijat saivat menestystä. ALL IN PITCH on yritysideakilpailu satakuntalaisille toisen ja korkea-asteen opiskelijoille. Kilpailuun voi osallistua joko yksin tai tiimin kanssa.

Kilpailussa on kolme sarjaa: 2-aste, korkea-aste, yhteiskunnallisen yrittäjyyden sarja. (Yhteiskunnallinen yrittäjyys=uudenlainen yritystoiminnan muoto, jossa yrityksen ja asiakkaan edun lisäksi ratkaistaan yhteiskunnallisia haasteita). Osallistuja voi ilmoittautua kahteen sarjaan samanaikaisesti.

Pitchaus-kisassa haastetaan oma mukavuusalue ja hypätään lavalle pitämään perinteinen hissipuhe ja saadaan siitä tuomariston palaute. Jokainen lavalle nousija on voittaja.

WinNovan Locus Ny voittoon

Semifinaali ja varsinainen finaali järjestettiin 13.11.2020 Porissa. Kuudesta finalistiyrityksestä winnovalaisia oli kolme. WinNovan Nuori Yrittäjyys -opiskelijat Sara Pirttimäki, Aada Ranta ja Julia Mäki ottivat komean voiton edustamallaan Locus Ny -yrityksellä. Yritysideana on makrame-korujen valmistus.

Finaaliin pääsivät myös seuraavat WinNovan opiskelijat yritysideoineen

All In Pitch -yritysideakilpailun voittajajoukkue.

MSK: Maskit ja niihin sopivat pussukat
Juho Mäkelä
Elina Sjöholm 
Wiljam Wikström 
(Samkin finaalissa Juho Mäkelä edusti koko ryhmää)

Round My Head
Yritysidea: korujen valmistus
Sanni Seppä

Paljon onnea kaikille osallistuneille!