Siirry sisältöön

WinNovassa siirrytään myös ammatillisissa tutkinnon osien opetuksessa hybriditoteutukseen

Lokakuun aikana hybriditoteutus otettiin WinNovassa käyttöön yhteisten ammatillisten tutkinnon osien opetuksessa. Tähän läsnäolo- ja etätoteutuksen malliin siirrytään myös ammatillisissa tutkinnon osien opetuksessa ma 9.11.

Olemme WinNovan toiminta-alueella säästyneet korona-pandemialta varsin hyvin. Pyrimme jatkossakin toimimaan ennaltaehkäisevästi siten, että pandemian toisen aallon vaikutukset pysyisivät mahdollisimman vähäisinä. Tästä syystä otamme koulutuksen toteutuksessa käyttöön toimintamallin, jolla pyrimme minimoimaan lähikontaktien määrät, kuitenkin niin, että opetus ja oppiminen voisivat toteutua niin paljon kuin mahdollista normaalitilannetta vastaavasti.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova kantaa vastuunsa koronan vastaisessa kamppailussa. Olemme lokakuun aikana siirtyneet yhteisissä tutkinnon osissa hybriditoteutukseen, jossa opetusta järjestetään sekä läsnäolo- että etätoteutuksena. Toki normaaliin tapaan opiskelijoilla on työpaikalla tapahtuvaa oppimista, kun se on turvallisuus huomioiden työnantajan ja oppilaitoksen mielestä mahdollista toteuttaa.

Siirrymme ensi viikon maanantaina siis 9.11.2020 myös ammatillisissa tutkinnon osien opetuksessa hybriditoteutukseen. Tämä toteutetaan alakohtaisilla suunnitelmilla, joiden yksityiskohdista opiskelijoita tiedotetaan vastuuopettajan ja opettajien toimesta.

Hybriditoteutuksella varmistamme entistä paremmin, että opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella turvallisesti ja terveellisesti. Hybriditoteutuksessa oleellista on, että opiskelijoilla on mahdollisuus
entiseen tapaan edistää opintojaan ja näin edistää tulevaa valmistumistaan. Tällä muutoksella osaltamme pyrimme varmistamaan entistä väljemmät oppimisympäristöt, jotka estävät koronan leviämisen.

Lisätiedot: rehtori Juha Vasama, p. 044 455 7311