Siirry sisältöön

WinNovasta valmistunut Miska Mikkonen on palkittu koko Suomen Vuoden 2020 oppisopimusopiskelijana

Lisäksi WinNovan pitkäaikainen kumppani Boliden Harjavalta Oy sai Vuoden 2020 työnantaja –kunniamaininnan (sarja Yli 20 henkeä työllistävät työnantajat). Palkitut tahot ja kunniamaininnan saajat on julkistettu Oppisopimuswebinaarissa tänään 4.11.2020.

Suomen Oppisopimusosaajat ry:n hallitus valitsi yhdessä valintaraadin kanssa palkintojen ja kunniakirjojen saajat koulutuksenjärjestäjien lähettämistä ehdotuksista. Valtakunnallinen Oppisopimuskilpailu järjestettiin nyt neljännen kerran.

Toisena Vuoden 2020 oppisopimusopiskelijana palkittiin WinNovasta valmistunut Miska Mikkonen.

Kunniamaininta Yli 20 henkeä työllistävien työnantajien sarjassa myönnettiin Boliden Harjavalta Oy:lle. Vuoden 2020 oppisopimusopiskelijaksi valittu WinNovasta valmistunut Miska Mikkonen videohaastattelussa(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)Vuoden 2020 oppisopimusopiskelijaksi valittu Miska Mikkonen, oppisopimuksella lähihoitajaksi

Miska Mikkonen on valmistunut lähihoitajaksi v. 2020 WinNovasta. Miskalla on kyky tukea muita työyhteisön oppisopimusopiskelijoita opinnoissaan, motivoida ja mahdollistaa heidän etenemisensä. Miska suoriutui opinnoistaan kiitettävin arvosanoin ja toimi yhteistyössä WinNovan lähihoitajakoulutuksen kanssa tarjoten opintokäyntejä ja lujittaen siten työelämäyhteistyötä.

Boliden Harjavalta Oy:n henkilöstön kehittämispäällikkö Eeva Suutari videohaastattelussa(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Kunniamaininta Yli 20 henkeä työllistävien yritysten sarjassa, Eeva Suutari, Boliden Harjavalta

Boliden Harjavalta Oy:n henkilöstön kehittämispäällikkö Eeva Suutari on jo pitkään ansiokkaasti kehittänyt yhteistyössä oppisopimuskoulutuksen toteutusmallia. Lisäksi Boliden Harjavalta Oy on osallistunut myös alan uusien tutkinnonperusteiden valmistelutyöryhmään sekä erilaisiin alan tiedotus- ja markkinointitilaisuuksiin. Oppisopimuskoulutuksella on yksilöllisesti toteutettu eri alan tutkintoja, kuten esimerkiksi laboratorio-, prosessiteollisuus-, logistiikka- sekä kunnossapitoalan tutkintoja.

Videot toteutettiin yhteistyössä Villilä Korporaation kanssa.

Onnittelut upeasta menestyksestä kaikille mukana olleille tahoille!

Suomen Oppisopimusosaajat ry:n mediatiedote(avautuu uuteen ikkunaan)