Siirry sisältöön

WinNovan omakieliselle opintoavustajalle AMKE ry:n maahanmuuttajastipendi

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry on myöntänyt stipendin seitsemälle esimerkilliselle maahanmuuttajaopiskelijalle. WinNovassa opiskellut ja nyt omakielisenä opintoavustajana työskentelevä Shaymaa Hasnawi on yksi heistä.

AMKE ry:n Maahanmuuttajastipendin saanut Shaymaa Hasnawi

Kotimaassaan Irakissa Shaymaan haaveena oli saada koulutusta ja päästä elämässä eteenpäin. Nyt viisi vuotta Suomessa asunut Shaymaa Hasnawi on opiskellut ammattiin ja saanut työpaikan. Hän on Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan ensimmäisiä omakielisiä opintoavustajia.

Lämpimät onnittelut Shaymaalle ja muille stipendin saajille!

Lue Shaymaan tarina WinNovan opiskelijatarinoista(avautuu uuteen ikkunaan)

Lisää stipendin saajista voit lukea AMKE ry:n sivuilta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)