Siirry sisältöön

A. Ahlström Kiinteistöt Oy ja WinNova ympäristövastuullisen metsän- ja kiinteistönhoidon kehittäjinä

A. Ahlström Kiinteistöt Oy ja WinNova solmivat yhteistyötä syventävän kumppanuussopimuksen.

Porin Noormarkussa sijaitseva A. Ahlström Kiinteistöt Oy on osa Suomen suurimpiin ja merkittävimpiin sijoitusyhtiöihin kuuluvaa Ahlström Capital -konsernia. Konsernilla on 170-vuotinen teollinen toimintahistoria ja se keskittyy vastuullisessa sijoitustoiminnassaan ensisijaisesti teollisuuteen ja kiinteistöihin. A. Ahlström Kiinteistöt Oy hallinnoi ja hoitaa konsernin kiinteistö- ja metsäomaisuutta sekä tuottaa ensiluokkaisia majoitus-, kokous- ja ravintolapalveluja sekä Noormarkun että Kauttuan ruukeissa. Noormarkussa niin ikään sijaitseva A. Ahlström Kiinteistöt Oy:n sisaryhtiö Ahlström Konsernipalvelut Oy tarjoaa talous-, HR- ja ICT-palveluja konserniyhtiöille. Monialainen toiminta kohtaa hyvin WinNovan eri koulutusalat ja juuri solmittu kumppanuussopimus tekee yhteistyöstä entistä systemaattisempaa ja pitkäjänteisempää.

”Me Ahlströmillä uskomme, että vastuullinen toiminta on edellytys pitkäaikaisen arvon luonnille. Olemme sitoutuneet edistämään toiminnallamme vastuullista liiketoimintaa ja hallinnoimaan kiinteistö- ja metsäsijoituksiamme kestävästi”, kertoo A. Ahlström Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Peter Ahlström. ”A. Ahlström Kiinteistöt Oy lukeutuu Suomen suurimpiin yksityisiin metsänomistajiin. Yhtiön omistamat metsät sijaitsevat pääosin Satakunnassa. Pitkäjänteisen ja vastuullisen metsänhoidon periaatteet ovat meille erittäin tärkeitä. Yksi metsänhoitostrategiamme päätavoitteista on jatkuvan hiilinielun ylläpitäminen ja mahdollisuuksien mukaan jopa kasvattaminen”, Ahlström jatkaa.

”Vastuullisuuden ja arvon kasvattaminen vaativat henkilöstöltämme jatkuvaa itsensä kehittämistä. Kumppanuussopimuksen solmiminen yhdessä WinNovan kanssa tarjoaa meille entistä laajemmat ja monipuolisemmat mahdollisuudet kehittää henkilöstömme ammatillista osaamista. Toisaalta voimme monitoimialayrityksenä myös tarjota eri liiketoiminnoissamme harjoittelu- tai yritysvierailupaikkoja WinNovan eri alojen opiskelijoille”, iloitsee puolestaan yhtiön Head of HR Outi Kaivo-oja.

”Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä Ahlströmin kanssa jo vuosia, joten oli luontevaa kehittää yhteistyötämme strategisen kumppanuuden tasolle. Meillä WinNovassa on mm. metsä- ja kiinteistöalan, majoitus- ja ravitsemisalan ja liiketoiminnan monipuolista ammatillista osaamista, jota voimme yhdessä Suomen johtaviin sijoitusyhtiöihin kuuluvan asiakkaamme kanssa kohdentaa entistä tehokkaammin alueen kehittämiseen”, WinNovan työelämäpalveluiden johtaja Teija Harju tiivistää.

Lisätietoja:
Ahlström Capital Oy/A.Ahlström Kiinteistöt Oy Head of HR Outi Kaivo-oja
Länsirannikon Koulutus Oy WinNova Johtaja, työelämäpalvelut Teija Harju