Siirry sisältöön

Oras Oy – tammikuun kuukauden kumppani

Kuukauden kumppani -toiminta on WinNovassa osana Satauraa ammatillisesta! -hanketta, jonka yhtenä tavoitteena on kehittää työelämäyhteistyötä ja kummiyritystoimintaa.

Ensimmäinen kuukauden kumppani oli marraskuussa 247 Satakunnan Turvapalvelut Oy ja joulukuussa kumppanina oli Mehiläinen. Tämän vuoden ensimmäinen kumppani on Oras Oy.

Oraksen logo.

Oras Group on merkittävä eurooppalainen talotekniikan vesikalustetoimittaja: markkinajohtaja Pohjoismaissa ja alan johtava yritys Manner-Euroopassa. Yrityksen tehtävä on tehdä veden käytöstä helppoa sekä ympäristöä säästävää. Konsernilla on kaksi vahvaa brändiä, Oras ja Hansa. Oras Group työllistää yhteensä noin 1400 henkilöä ja Suomessa Oras Oy:n palveluksessa on noin 500 henkilöä. Oraksen pääkonttori ja Suomen tehdas sijaitsevat Raumalla.

Oras Group on WinNovan strateginen kumppani ja tammikuun kuukauden kumppani. Oras Group on tehnyt WinNovan kanssa yhteistyötä jo pitkään, mutta varsinainen kumppanuussopimus allekirjoitettiin 6.3.2020. Yhteistyöstä voidaan mainita mm. tekniikan alan oppisopimuskoulutukset, erilaiset kortti- ja passikoulutukset, tietotekniikkakoulutukset, yrityksen tarjoamat hana- ja venttiiliopistot LVI-opiskelijoille sekä viimeisimpinä yhteistyö Muovilove –projektissa ja tuotannon tiimivetäjien oppisopimuskoulutus.

Koulutusten yhteiskehittämisellä tulevaisuuteen(avautuu uuteen ikkunaan)