Siirry sisältöön

Uusi palveluvastaava aloittanut Laitilassa

WinNovan työelämäpalveluyksikössä on maanantaina aloittanut uusi palveluvastaava Laura Lehmuskoski-Ali-Laurila (puhuttelunimi Laura Lehmuskoski).

Laura Lehmuskoski-Ali-Laurila poseeraa hymyillen.Lauran toimialue on erityisesti Laitilan seutu ja hänen keskeinen työtehtävänsä on alueen yritys- ja työelämäyhteistyön vauhdittaminen ja koulutusalojen tukeminen koulutusten ja palveluiden myynnissä.  

Monipuolinen tausta usealta eri alalta on Lauran vahvuus. Hän on toiminut mm. teknologiateollisuuden projekteissa, taloushallinnon tehtävissä, liikunta-alan yrittäjänä ja liiketoiminnan ammatillisena opettajana. Hänen YAMK opinnäytetyönsä verkkokaupan kehittämisestä on viimeistelyvaiheessa ja tuore koulutus antaa lisäeväitä uuteen palveluvastaavan pestiin. 

Lauran yhteystiedot ovat: laura.lehmuskoski-ali-laurila@winnova.fi, p. 044 455 7765.

Lämpimästi tervetuloa Laura!