Siirry sisältöön

Viikolla 5 järjestettävät Taitaja2021-semifinaalit ovat jo merkittävä osa Porin Taitaja2022-matkaa

Taitaja-tunnelmaan pääsee heittäytymään sujuvasti semifinaalien kautta. Taitaja-semifinaaleihin ilmoittautuneiden määrässä lyötiin tänä vuonna ennätykset niin WinNovassa kuin Sataedussakin, ja Satakunnasta kilpailijoita on noin sata!

Ensi viikolla (vk 5) ympäri Suomen järjestettävät Taitaja2021-semifinaalit ovat jo merkittävä osa Porin Taitaja2022-matkaa. Vaikka erilaiset ja aiemmista vuosista poikenneet järjestelyt ovat tuoneet myös haasteita, kisaa semifinaaleissa ympäri Suomen yhteensä 1520 nuorta taitajaa. 

Porissa (myös Länsi-Suomen Pelastusharjoitusalueella), Ulvilassa, Kankaanpäässä, Raumalla, Nakkilassa, Kokemäellä ja Huittisissa pääsystään Taitaja2021-finaaliin kisaa tänä vuonna n. 100 WinNovan ja Sataedun opiskelijaa. Semifinaalien parhaat selvittävät tiensä Taitaja2021 SM-finaaliin, joka järjestetään Oulussa 18.–20.5.2021. Meneillään olevasta tilanteesta johtuen semifinaaleja 2021 ei valitettavasti voida järjestää kaikille avoimena yleisötapahtumana. Kisatunnelmaan pääsee some-kanaviin lisättyjen kuvien kautta ja myös tuloksista kerromme niiden vahvistamisen jälkeen myöhemmin helmikuussa. 

Aiempi uutinen aiheesta Satakunnasta Taitaja-semifinaaleihin tasan sata osallistujaa! – WinNova (19.11.2020)

Lisätietoa Taitajasta Skills Finlandin(siirryt toiseen palveluun) ja Oulun tapahtumasta Taitaja2021(siirryt toiseen palveluun)-sivuilta.

Lisätiedot Satakunnan alueen Taitaja2021-semifinaaleihin liittyen sekä kuva- ja logopyynnöt:

Taitaja-tapahtuma saapuu Poriin toukokuussa 2022

Valtakunnallinen Skills Finland ry:n koordinoima Taitaja-tapahtuma järjestetään vuonna 2022 ensimmäistä kertaa Satakunnassa. Tapahtumapaikaksi on valittu Pori ja järjestäjiksi Länsirannikon Koulutus Oy WinNova kumppaninaan Satakunnan koulutuskuntayhtymä Sataedu. Vuoden 2022 teemaksi on valittu #Työniloa.

Tulossa on koko maakunnan kattava suurtapahtuma, johon odotetaan jopa 40.000 kävijää. Taitaja2022-matka osallistaa laajan yhteistyökumppaneiden verkoston koko Satakunnan alueella, mutta myös valtakunnallisesti.

Lisätiedot Taitaja2022-tapahtumaan liittyen:

Taitaja2022-mediatilaisuuden 26.1.2021 materiaalit: