Siirry sisältöön

Vuoden nuori satakuntalainen -palkinto

Satakuntaliitto myönsi Vuoden nuori satakuntalainen -palkinnon kahdelle WinNovasta valmistuneelle lähihoitajalle, Ida Lehtoselle ja Matilda Walleniukselle.

Pukuleikki piristää. Kuvassa kaksi merirosvoa, sumopainija ja tyttö pinkissä peruukissa.Kun COVID-19-tilanne maaliskuussa 2020 kärjistyi, keskeytyi molempien viimeinen työelämässä oppimisen jakso jo ensimmäisen viikon jälkeen. Heille tarjottiin mahdollisuutta suorittaa jakso perheessä, jossa kolme eri ikäistä lasta oli siirtynyt kouluistaan etäopetukseen. Ida ja Matilda tarttuivat haasteeseen ja työelämässä oppimisen jakso sujui kaikkien osapuolten näkökulmasta erinomaisesti. Hyvä asenne, joustaminen ja mukautuminen vaikeaan tilanteeseen palkittiin. Toukokuussa 2020 he valmistuivat suunnitelmien mukaan lähihoitajiksi, osaamisalanaan lasten ja nuorten hoito ja kasvatus, ja molemmat ovat jo siirtyneet työelämään. 

Onnea Ida ja Matilda!

Lue lisää Idan ja Matildan kokemuksista Opiskelijatarinoissa:
Työssäoppimista poikkeusolosuhteissa – WinNova

“Nuori satakuntalainen –palkinnon saaja voi olla nuori henkilö (13 – 29 –vuotias) tai yhteisö. Kriteerinä on taiteeseen, kulttuuriin, liikuntaan, opiskeluun, työelämään tai muuhun kunnostautumiseen liittyvä teko, jolla on ollut paikallista tai laajempaa merkitystä.”

Vuoden nuori satakuntalainen -palkituista Satakuntaliiton Facebook-sivulla
Satakunta.fi – Satakuntaliitto jakaa Nuori satakuntalainen… | Facebook(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)