Siirry sisältöön

WinNovan tietohallinnossa aloitti 4.1.2021 uusi tietohallintopäällikkö Katja Kanerva-Leppänen

Hymyilevä Katja Kanerva-Leppänen.Katjan tervehdys kaikille!

”Ensimmäiset viikot ovat takana ja on ollut hienoa kohdata uusia ihmisiä ja päästä tutustumaan siihen miten WinNovassa tehdään yhdessä asioita. Seuraavien kuukausien aikana perehtyminen toimintaympäristöön ja tietohallinnon asioihin jatkuu yhdessä Rantalan Markun ja Kiviojan Tainan kanssa.

Taustastani sen verran, että tietotekniikan mekaanikko-opintojeni jälkeen valmistuin vuonna 1999 silloin Tiedepuisto 3:ssa sijainneesta Satakunnan ammattikorkeakoulusta informaatiotekniikan insinööriksi. Siitä seuraavat 16 vuotta tein erinäisiä ohjelmistojen kehitystöitä erinäisin roolein (asiantuntija ja ryhmän vetäjä). Tämän jälkeen siirryin 2M-IT:lle (ent. Medbitiin), jossa toimin viimeiset 6 vuotta sote-sektorin tiedonhallinnan kehittämis- sekä ICT-projekteissa projektipäällikkönä ja jossa viimeisimpinä vuosina toimin myös tietojohtamisen tiimin tiimiesimiehenä.

Odotan mielenkiinnolla ja innolla teidän tapaamistanne ja yhteistyön alkamista.”