Siirry sisältöön

Ammatillisen koulutuksen yhteishaku käynnistyi!

WinNova tarjoaa tänä keväänä yhteishaun kautta opiskelupaikan yli tuhannelle hakijalle Raumalla, Laitilassa, Porissa ja Ulvilassa. Yhteishaku on käynnissä 23.2.-23.3.2021. Valinnan tulokset julkaistaan 17.6.2021.

WinNovan uudet opiskelijat aloittavat viime vuoden tapaan opintonsa viikon mittaisella orientaatiojaksolla kesä-heinäkuun vaihteessa. Orientaatioviikosta saimme hyvää palautetta ja sen tulokset olivat myönteisiä, joten orientaatioviikko on osana opintoja jatkossakin.

WinNovan aloituspaikat sisältävät niin tutkintoon johtavan ammatillisen peruskoulutuksen (n. 30 eri perustutkintoon) kuin ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavan koulutuksen (VALMA), johon voi hakea opiskelemaan Raumalle, Laitilaan ja Poriin. Yhteishaussa on peruskoulupohjaisten paikkojen lisäksi paikkoja yo-tutkinnon tai lukion suorittaneille. Muun ammatillisen tutkinnon suorittaneet hakeutuvat koulutukseen WinNovan jatkuvan haun kautta

Uusina WinNovan tarjonnassa ovat Raumalla toteutettavat kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnossa tuotantotekniikan osaamisala (muovi- ja kumituotevalmistaja) sekä Varalan Urheiluopiston kanssa yhteistyössä ensimmäistä kertaa järjestettävä liikunnanohjauksen perustutkinto (suunnitteilla vuorovuosin Raumalla ja Porissa). Ensimmäistä kertaa Raumalla ovat mukana myös elintarvikealan perustutkinnosta leipuri-kondiittori ja lihatuotteiden valmistaja.

Laitilassa olemme lisänneet koulutustarjontaamme, siellä tänä vuonna tarjonnassa turvallisuusalan, liiketoiminnan, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan sekä VALMA.

Ulvilassa opiskelu metsä- ja rakennusalan perustutkinnoissa (maarakennuskoneenkuljettaja) aloitetaan syksyllä täysin uusissa tiloissa.

WinNovaan valituilla opiskelijoilla on ensimmäistä kertaa mahdollisuus liittää opintoihinsa esports-opintoja. Opinnot järjestetään yhteistyössä valmennusyritys Incoach Oy:n kanssa. Hakeutuminen esports-opintoihin tehdään yhteishaun valintojen jälkeen. 

Eri alojen opiskelijoilla on myös mahdollista valita Satakunnan ammattikorkeakoulun kanssa yhteistyössä järjestettävät NOPSA-opinnot osaksi opintojaan ja saada näin suora pääsylippu SAMKiin ilman pääsykokeita.

Katso WinNovan yhteishaun koulutustarjonta: Yhteishaun tutkinnot 2021 – WinNova

WinNovan tarjonnasta löytyvät myös Palmgren-konservatorion musiikin perustutkinnot. Opiskelijat hakeutuvat yhteishaussa WinNovaan opiskelemaan, mutta opiskelu tapahtuu Palmgren-konservatoriossa. www.palmgren-konservatorio.fi(siirryt toiseen palveluun)

Yhteishaun haku tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi(siirryt toiseen palveluun)

WinNovasta suunta eteenpäin ja ammattiin!