Siirry sisältöön

WinNovan alumnitoiminta on käynnistymässä ja aiemmin valmistuneita etsitään mukaan toimintaan!

WinNovasta on vuosien varrella valmistunut huima määrä nuoria ja aikuisia, joita houkutellaan nyt mukaan alumnitoimintaan, joka ei ammatillisessa koulutuksessa ole vielä valtakunnallisestikaan kovin yleistä.

Alumnitoiminta on suunnattu WinNovasta valmistuneille ja WinNovassa opiskelleille. Tutkinnon suorittaa vuosittain n. 1500–2000 opiskelijaa, joten potentiaalisten alumnien määrä on mittava.

Alumnitoiminnasta hyötyvät sekä entiset opiskelijat että oppilaitos. Sen avulla voidaan kehittää oppilaitoksen työelämäyhteistyötä ja saada työelämäpalautetta. Lisäksi alumnitoiminta luo yhteenkuuluvuutta ja tarjoaa yhteydenpidon ja verkostoitumisen mahdollisuuksia esim. alumneille suunnattujen tapahtumien muodossa. 

Lue lisää WinNovan alumnitoiminnasta ja ilmoittaudu mukaan toimintaan sivulla olevalla lomakkeella!(avautuu uuteen ikkunaan)

Lisätiedot WinNovan alumnitoiminnasta: Jonna Malmivuori, projektipäällikkö, Satauraa ammatillisesta! –hanke (ESR) WinNova, jonna.malmivuori@winnova.fi, p. 044 455 8170