Siirry sisältöön

WinNovassa edellytetään kaikilta maskien käyttöä 1.2.2021 alkaen

(Alkuperäinen uutinen 29.1./uutinen päivitetty 1.2.) Edellytämme opiskelijoilta ja henkilökunnalta maskien käyttöä 1.2.2021 alkaen aina luokkahuoneopetuksessa ja lisäksi niissä tilanteissa WinNovan muissa tiloissa, joissa kahden metrin turvaetäisyys ei toteudu. Tiloissa ei oleskella ilman maskia, elleivät terveydelliset syyt estä käyttöä.

THL on antanut maskisuosituksen toisen asteen opiskelijoille jo viime vuoden puolella. Koronatilanne on muuttunut huonommaksi Satakunnassa, sekä Porissa että Raumalla. Varsinais-Suomessa olemme jo kokonaan etäopetuksessa. Satakunnassa toteutamme koulutusta vielä hybriditoteutuksena, joten olemme sekä läsnäolo- että etätoteutuksessa.

Edellytämme opiskelijoilta ja henkilökunnalta maskien käyttöä aina luokkahuoneopetuksessa 1.2.2021 alkaen ja muissa tilanteissa, joissa kahden metrin turvaetäisyys ei toteudu. Haluamme näin turvata kaikkien oppilaitoksessa opiskelevien ja työskentelevien terveysturvallisuuden. Jokaisen tulee kantaa vastuu myös hyvästä käsihygieniasta.

Hygienia- ja turvallisuusohjeet – WinNova

Opiskelijaa ei voida sulkea pois opetuksesta maskin käytöstä kieltäytymisen takia, mutta kellään ei myöskään ole oikeutta vaarantaa muiden terveyttä. Jos opiskelija kuitenkin kieltäytyy maskin käytöstä (muista kuin terveydellisistä syistä), opettaja järjestää opetuksen siten, että ilman maskia oleva osallistuu muista erillään (joko etäyhteydellä tai muilla järjestelyillä).

Rehtori Juha Vasama