Siirry sisältöön

Würth Oy:n ja WinNovan kumppanuus vahvistamaan laadun ja luotettavuuden kehittämistä

Würth Oy ja WinNova solmivat kumppanuussopimuksen. Sopimus tiivistää vuosien yhteistyön.

Würth Oy ja WinNova ovat jo vuosien ajan kehittäneet yhteistyössä suomalaista ammatillista koulutusta. Molempien yritysten keskeisiä teemoja ovat korkea laatu ja sen myötä hankittu keskinäinen luottamus. Nyt solmittu kumppanuussopimus tiivistää entisestään yhteistyötä ja antaa yhteiselle kehittämiselle lisää suunnitelmallisuutta ja strategista tulokulmaa.

”Würth Oy on meille jo vuosien ajalta pitkäaikainen ja arvostettu yhteistyökumppani. Solmittu kumppanuussopimus mahdollistaa meille entistä tiiviimmän kehitysyhteistyön”, WinNovan toimitusjohtaja Lasse Schultz iloitsee.

Lue lisää kumppanuussopimuksesta:
Würth Oy:n ja WinNovan kumppanuus vahvistamaan laadun ja luotettavuuden kehittämistä – WinNova