Siirry sisältöön

WinNovaan kaksi mitalia ja kunniamainintoja SAKUstarssissa!

WinNovaan kultaa, pronssia ja kolme kunniamainintaa SAKUstars-kulttuurikilpailussa

WinNovan sosiaali- ja terveysalalla opiskeleva Elli-Noora Raita voitti kultaa SAKUstarsin näytöslajissa, TikTok-videossa. Kilpailuvideo piti tehdä TikTok-sovelluksella. Tehtävänä oli luoda oma tanssi tai muu ihmisiä viihdyttävä tuotos, jossa käytettiin alkuperäisen TikTok-julkaisun musiikkia. Videon arvostelussa otettiin huomioon sen hauskuus, kekseliäisyys ja tunnelma, joka videolta välittyy sekä SAKUmaisuus.

Elli-Noora sai myös kunniamaininnan Taidetta kahdessa tunnissa -sarjassa. Kilpailun teemana oli Antaa taidon näkyä ja työhön piti sisällyttää jotain sinistä. Kilpailun materiaalin, koon, muodon ja aiheen sai valita vapaasti.

WinNovan elintarvikealan opiskelija Nelli Sandberg voitti pronssia Yksintanssissa. Arviointikriteereinä oli musiikin ja koreografian yhtenäisyys, tanssin asenne, omaperäisyys ja eläytyminen, tekninen osaaminen ja tasaisuus sekä esiintymisasu. Esityksen kesto sai olla enintään 5 minuuttia. 

Jo aiemmin WinNovan opiskelija Anna Batchikoff sai kunniamaininnan sekä runojen että videoiden ennakkosarjassa.

Onnea Elli-Noora, Nelli ja Anna!