Siirry sisältöön

Yhteishakuun liittyvät pääsy- ja soveltuvuuskokeet WinNovassa keväällä 2021

Lentokoneasennuksen, musiikkialan ja sosiaali- ja terveysalan perustutkinnoissa järjestetään pääsy- tai soveltuvuuskokeet.

Lentokoneasennuksen perustutkinto, lentokoneasentaja 

Valtakunnallinen lentokoneasennuksen pääsy- ja soveltuvuuskoe järjestetään 4.5.2021 etätoteutuksena. Pääsy- ja soveltuvuuskokeeseen osallistuville lähetetään tarkemmat ohjeet ja linkki kokeeseen sähköpostilla.

Musiikkialan perustutkinto, muusikko, musiikkiteknologi

Haastattelut ja teoria- ja säveltapailukokeet järjestetään 10. – 15.5.2021. Jokaiselle hakijalle lähetetään huhtikuun aikana sähköposti, jossa on ajanvarauslinkki etähaastattelua ja teoria- ja säveltapailukoetta varten.

Ohje etäpääsykokeeseeen(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto

WinNovassa järjestetään sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon hakijoille soveltuvuuskoe. Pakollinen soveltuvuuskoe on karsiva eli hakijan on saatava kokeesta vähintään yksi piste voidakseen tulla valituksi koulutukseen. Kaikki hakijat kutsutaan soveltuvuuskokeeseen, koe on hakijalle maksuton ja yksipäiväinen. Raumalla sosiaali- ja terveysalalla yhteishaun soveltuvuuskoe on keskiviikkona 21.4. 2021 klo 9 alkaen.

Porissa sosiaali- ja terveysalalla yhteishaun soveltuvuuskokeet on
maanantaina 26.4.2021
torstaina 29.4.2021
torstaina 6.5.2021 ja 
maanantaina 10.5.2021

Lisätietoja WinNovan pääsy- ja soveltuvuuskokeista

Liiketoiminnan kirjoja pöydällä.