Siirry sisältöön

Porin Puuvilla Oy ja WinNova solmivat yhteistyötä kehittävän kumppanuussopimuksen

Porin Puuvillatehdas perustettiin 1898 ja se antoi lähes sadan vuoden ajan toimeentulon 3000 kaupunkilaiselle, kunnes Puuvillatehtaan palo 1981 tuntui sinetöivän koko alueen kohtalon. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan lokakuun 30. päivänä vuonna 2014 vietettiin uuden kauppakeskuksen avajaisia. Tästä päivästä alkoikin puuvillatehtaan uusi nousu!

Puuvilla jatkaa edelleen tänä päivänä kiinteänä osana porilaisten päivittäistä elämää tarjoten taas alueellaan toimentulon vähintään 3000 kaupunkilaiselle erilaisten tuotteiden ja palvelujen myyjinä ja tarjoajina. Puuvillasta on muodostunut Satakunnan vetovoimaisin keskus ja parhaanakin palkittu Puuvillan kauppakeskus on ensimmäisenä suomalaisena toimijana täysin hiilineutraali.

”Menestyksellinen toiminta vaati jatkuvaa innovointia, uusien mahdollisuuksien luomista sekä alueellisen yhteistyöverkoston kasvattavista. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii kumppanuussopimus WinNovan kanssa. Kehitämme yhdessä Satakunnan elinvoimaisuutta tarjoamalla WinNovan opiskelijoille mahdollisuuden esitellä omaa toimintaansa ja laajaa osaamistaan Puuvillassa vaikkapa opastettujen miljöökierrosten, tapahtumapohjaisten lastenhoito -tai terveyspalvelupisteiden kautta”, kauppakeskusjohtaja Tiina Justén visioi.

”WinNova puolestaan on monipuolinen oppilaitos. Meillä on ammatillisten tutkintojen lisäksi laaja valikoima työelämää kehittäviä palveluita, joista voimme yhdessä asiakkaan kanssa räätälöidä omannäköisen ratkaisun. Kumppanuussopimus Puuvillan kanssa antaa meille hienon mahdollisuuden kehittää monipuolisia palveluita asiakkaiden arkeen ja juhlaan”, WinNovan Työelämäpalveluiden johtaja Teija Harju iloitsee.

Lisätietoja:
Tiina Justén, tiina.justen(a)porinpuuvilla.fi
p. 044 491 8752
Teija Harju, teija.harju(a)winnova.fi
p. 044 455 7314

Puuvilla logo.