Siirry sisältöön

WinNovaan värisuora Taitaja2021-finaaleista: kulta, hopea ja pronssi!

Taitaja2021 Oulu –finaalit on saatu päätökseen. WinNovan 11 finalistia tuovat tuliaisina värisuoran mitaleja: kultaa Juho Palomäki (opiskelupaikkakunta Ulvila), laji metsäkoneen käyttö, hopeaa Eerik Lehtimäki (Rauma), laji sähköasennus, pronssia Mari Tyykilä (Pori), laji lähihoitaja.

Kultaa napannut Juho on konkareiden konkari Taitaja-finaaleissa, sillä tämä oli hänelle jo kolmas finaalipaikka opintojen aikana! Ensimmäisenä opiskeluvuonnaan hän sai hopeaa. Viime vuonna kisoja ei käyty lainkaan, mutta nyt Juho sai kirkastettua mitalinsa kultaiseksi.

Turvallisuusalan finalisti Nella Parjanen nousi “kisakoneeseen” viime metreillä, sillä hänen finaaliin pääsynsä varmistui peruutuksen kautta vasta edellisenä viikonloppuna. Lyhyestä valmistautumisajasta huolimatta Nella oli upeasti 4. ja piste-ero pronssiin oli todella pieni. 

Kooste lajien palkintojenjaoista nähdään torstaina 20.5. klo 19 alkaen päättäjäisten yhteydessä. Päättäjäisiä voi seurata virtuaalisesti Taitaja2021-sivujen kautta avautuvalla lähetyslinkillä: Tapahtumaohjelma – Taitaja2021(siirryt toiseen palveluun)

WinNovan finalistien tulokset:

Metsäkoneen käyttö
1. sija Juho Palomäki

Sähköasennus
2. sija 
Eerik Lehtimäki

Lähihoitaja
3. sija 
Mari Tyykilä

Turvallisuus
4. sija Nella Parjanen

Taloushallinto
5. sija 
Emilia Pihlavirta

Automaatioasennus
6. sija 
Valto Mäkelä

Kokki (parikilpailu)
6. sija 
Helmi Lehto ja Liina Saarva

Autokorinkorjaus
6. sija 
Mikko Syrjälä

Leipuri-kondiittori
8. sija 
Henna-Riikka Heikkilä

Metsäkoneen käyttö
8. sija 
Juuso Jalava

Kaikki finalistit ovat voittajia ja todellisia taitajia, sillä finaalissa kisasivat alojensa Suomen parhaat opiskelijat! Onnittelut siis ihan koko WinNovan joukkueelle!

Kuvituskuva Taitaja2021