Siirry sisältöön

Onnittelut yhteishaussa opiskelemaan valituille – tärkeää tietoa aloittaville!

Yhteishaun valinnat on tänään julkaistu. Katso julkaisuluvan antaneet opiskelemaan valitut ja tutustu uuden opiskelijan tärkeisiin tietoihin. Tutustu myös jatkomahdollisuuksiin, jos jäit vielä ilman opiskelupaikkaa.

Onnea WinNovaan opiskelemaan valituille – yhteishaku 2021

Huom. listalla vain julkaisuluvan antaneet.

Tieto on toimitettu valituille valintakirjeenä sähköpostitse, jos yhteystiedot on annettu hakeutumisvaiheessa Opintopolussa, muutoin valintatieto lähetetään kirjepostina. Valintakirjeessä on tärkeitä tietoja opintojen aloituksesta.

Tärkeää tietoa aloittaville

Tärkeää tietoa aloittaville on koottu uuden opiskelijan sivulle www.winnova.fi/uusiopiskelija(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)
Huom. Uusien perustutkinto-opiskelijoiden opinnot alkavat orientaatioviikolla kesällä 28.6.-2.7. 
Tärkeää tietoa kesän 2021 orientaatioviikosta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Valma-opiskelijoilla ei ole orientaatioviikkoa. Heidän opintonsa alkavat 9.8.2021.

Paikan vastaanotto

Ota opiskelupaikka vastaan heti tai viimeistään 1.7.2021 klo 15 mennessä saamiesi ohjeiden mukaisesti. Ilmoita myös, jos et ota paikkaa vastaan. Jos et ole ottanut paikkaa vastaan määräaikaan mennessä, menetät opiskelupaikkasi. 

Opintotoimistot

Opintotoimistot palvelevat WinNovan eri toimipisteissä lukuvuoden arkipäivinä Porissa, Ulvilassa, Raumalla ja Laitilassa. Mm. opiskelutodistukset, opinto- ja koulumatkatukiasiat ja ohjaus ja neuvonta.

Pori ja Ulvila opintotoimisto.pori(at)winnova.fi, p. 044 455 8400
Rauma ja Laitila opintotoimisto.rauma(at)winnova.fi, p. 044 455 8600

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

WinNovassa on hakuja avoinna ympäri vuoden. Tutustu haussa olevaan tarjontaamme www.winnova.fi/koulutukset (avautuu uuteen ikkunaan)(suodata listasta perustutkinnot, omaehtoinen) ja löydä oma suuntasi!

Etkö tiedä, mitä tekisit?

Tutustu VALMA-koulutukseen. VALMA on ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus. 
Lisätiedot www.winnova.fi/valma(avautuu uuteen ikkunaan)Haku avoinna sivuillamme, haku 31.7. mennessä.

WinNovan Hakupalvelut

WinNovan Hakupalveluista saat tietoa ja ohjausta erityisesti hakeutumiseen liittyvissä asioissa. Hakupalveluissa tukenasi on opinto-ohjaaja sekä muuta henkilöstöä. Huom. Opintojen sisällöistä vastaavat koulutusten vastuuhenkilöt. 

Palvelemme koko kesän – ota yhteyttä
p. 044 455 8500
Sähköposti hakupalvelut(at)winnova.fi 

Kuvituskuva iloiset opiskelijat.