Siirry sisältöön

Eurajoen kunta ja WinNova tiivistävät yhteistyötään

Eurajoen kunta ja Länsirannikon Koulutus Oy WinNova solmivat kumppanuussopimuksen.

”Satakunnassa sijaitseva Eurajoen kunta on hyvin menestyvä ja hyvinvoiva kunta. Eurajoen vahvuuksia ovat hyvä työtilanne, alhainen veroäyri, toimivat palvelut ja turvallinen asuinympäristö. Olemme myös merkittävä energiatuotannon keskus Suomessa, koska Olkiluodon ydinvoimalat sijaitsevat Eurajoella”, kunnanjohtaja Vesa Lakaniemi kertoo.

”Eurajoen kunnalle on kunnia-asia huolehtia asukkaidemme hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Meillä kunnassa monipuoliset lähipalvelut tarjoavat kuntalaisillemme hyvän elämän eväät. Eurajoella voi elää aktiivista luonnonläheistä arkea ja satsaamme hyvinvointiin yhteisvoimin. Meillä on yhtenä kunnan strategisena linjauksena laadittu hyvinvointisuunnitelma osana hyvinvoinnin edistämistä”, hän linjaa.

”Kunnan strategian peruspilarina on hyvien palvelujen tarjoaminen ja kehittäminen kuntalaisille. Palveluiden kehittämiseen tarvitsemme jatkuvasti osaavia ammattilaisia ja sen vuoksi yhteistyö WinNovan kanssa on meille tärkeä. WinNova on ollut luotettava ammatillisen koulutuksen yhteistyökumppanimme jo vuosia ja nyt solmittu kumppanuussopimus tiivistää sitä entisestään”, hän summaa.

”Meillä WinNovassa yhteistyö Eurajoen kunnan kanssa on merkittävä asia. Kumppanuussopimus mahdollistaa entistä suunnitelmallisemman henkilöstön osaamisen kehittämisen ja uusien toimintamallien luomisen. Meillä on laaja koulutustarjonta, josta voimme yhdessä suunnitella parhaat koulutukselliset vaihtoehdot asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Yhdessä olemme entistä luovempia”, WinNovan työelämäpalveluiden johtaja Teija Harju iloitsee.

Lisätietoja:
Eurajoen kunnanjohtaja Vesa Lakaniemi, vesa.lakaniemi@eurajoki.fi
Työelämäpalveluiden johtaja Teija Harju, teija.harju@winnova.fi