Siirry sisältöön

WinNova palveluntarjoajana Suomen Nuorkauppakamarit ry:n Kansallisessa vaalikokouksessa Porigamissa 8.-10.10.2021.

Porin Nuorkauppakamari ja Länsirannikon Koulutus Oy WinNova ovat sopineet yhteistyöstä liittyen Suomen Nuorkauppakamarit ry:n kansalliseen vaalikokoukseen Porigamiin, joka järjestetään 8.-10.10.2021 Porissa.

Yhteistyö sisältää opiskelijatyönä toteutettavia oheispalveluja sekä työharjoittelumahdollisuuksia. WinNovan kasvatus- ja ohjausalan opiskelijat pääsevät suunnittelemaan ja toteuttamaan lastenhoitopalvelut ohjelmineen kokousosallistujien jälkikasvulle. Lisäksi hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijat tekevät iltajuhlaan valmistautuville pikakampauksia ja ehostuksia. Porin Nuorkauppakamari tarjoaa kokousprojektinsa myötä myös mahdollisuuden tapahtumatuotannon harjoitteluun kahdelle WinNovan matkailualan opiskelijalle, jotka saavat arvokasta käytännön työkokemusta osallistuessaan tapahtuman järjestelyihin kaksi kuukautta kestävän harjoittelujakson aikana.

Suomen Nuorkauppakamareiden kansallinen vaalikokous tuo lokakuussa Poriin nuorkauppakamarilaisia ympäri Suomen valitsemaan tulevaisuuden tekijöitä, kouluttautumaan, verkostoitumaan ja viettämään elämyksellistä viikonloppua. Porigami-viikonlopun teemana on tulevaisuustaidot – ne taidot, joita jokainen meistä ihmisistä ja jokainen organisaatio tarvitsee menestyäkseen vauhdilla muuttuvassa maailmassa, taidot, joiden avulla luodaan halutunlaista tulevaisuutta. Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa hybridimallilla: livenä Porissa Isomäki Areenalla ja virtuaalisesti etäosallistumisen mahdollistavalla tapahtuma-alustalla.

Vaalikokousprojektin kautta Porin Nuorkauppakamari haluaa myös luoda positiivista vaikutusta ympäristöönsä. Yhteistyö WinNovan kanssa on hyvä esimerkki tästä.

Osallistujat ryhmäkuvassa.
Kuvassa vasemmalta Porin Nuorkauppakamarin Mari Viljanen ja Ella Marttila, Sofia (WinNovan tapahtumatuotannon harjoittelija) ja Leena Seppänen (WinNovan opettaja).