Siirry sisältöön

WinNovassa järjestettiin lukuvuoden virtuaalinen aloitustapahtuma

WinNova järjesti lukuvuoden aloitustapahtuman virtuaalilähetyksenä kaikille opiskelijoilleen ja henkilöstölleen tiistaina 3.8.2021.

Tilaisuus toteutettiin yhdessä tapahtumanjärjestäjä Äänirasian kanssa ja lähetettiin suorana heidän studioltaan opiskelijoiden luokkiin ja mobiililaitteille. Ohjelma rakentui studiokeskustelujen ja ennalta kuvattujen videoinserttien ympärille ja välimusiikista piti huolen Duo Kotiniemelä.

Rehtori Juha Vasaman aloitussanojen jälkeen tehtiin virtuaalivierailu kaikkiin (Laitila, Rauma, Ulvila ja Pori) WinNovan toimipisteisiin.

Tapahtuma sisälsi paljon tietoa työelämään valmistautumisesta, turvallisuusasioista ja hyvinvoinnista. WinNovan edustajien lisäksi asioista kertomassa olivat Jarkko Lehtimäki ja Tanja Lilja Bolidenista.

Opiskelijoita innostettiin osallistumaan kilpailutoimintaan. Ensi vuonna järjestetään ammattitaidon SM-kisat Taitaja2022 Porissa ja vuosittain järjestetään myös SakuStars kulttuurikilpailut. Opiskelijoita kannustettiin myös osallistumaan tutortoimintaan ja vaikuttamaan opiskelijajärjestöjen kautta. Opiskelijoita informoitiin myös kansainvälisistä opinnoista sekä jatko-opintoja edistävistä väyläopinnoista.

Tapahtuman yllätysesiintyjänä nähtiin breakdancen tuore em-pronssimitalisti Hatsolo, Johannes Hattunen, tunnettu myös nimellä The White Gorilla. Hän kertoi unelmistaan, tavoitteistaan ja matkastaan kohti Pariisin olympialaisia 2024.

Vanhojen opiskelijoiden siirryttyä kohti lounasta, uusien opiskelijoiden kanssa perehdyttiin vielä laajennetun oppivelvollisuuden vaikutuksiin.

Hatsolo antoi näytteen breikkaustaidostaan.
Hatsolo vauhdissa