Siirry sisältöön

Taitaja9-paikalliskisat virtuaalisena syksyllä 2021

Taitaja9 on hyväntuulinen ja toiminnallinen kädentaitokilpailu, joka tempaa mukaansa niin 7.–9.-luokkalaiset kilpailijat kuin kannustusjoukotkin. Vauhdikas tapahtuma on hauska tapa tutustua eri ammattialoihin. Kisassa tarvitaan monen oppiaineen osaamista.

Taitaja9-kilpailu koostuu kolmesta vaiheesta: paikalliskilpailut, aluekilpailut ja finaali. Aluekilpailut pyritään järjestämään normaalisti ratakilpailuna ja finaali kilpaillaan valtakunnallisen Taitaja2022-tapahtuman yhteydessä Isomäki Areenalla Porissa 17.-18.5.2022.

Valtakunnallinen aluevastaavien ryhmä päätyi tämän lukuvuoden osalta Taitaja9-paikalliskilpailujen siirtämiseen virtuaaliseen toteutukseen. Kilpailualustana toimii uusi pakopeliä vastaava applikaatio. Pakopelissä parhaiten menestyneet joukkueet jatkavat kilpailutaivaltaan oman alueensa aluekilpailuun mahdollisuuksien puitteissa. Mikäli aluekilpailuja ei voida järjestää, määräytyy paikat valtakunnalliseen Porin finaaliin toukokuussa 2022 paikalliskilpailujen perusteella.

”Nyt on hieno mahdollisuus tarttua haasteeseen ja lähteä mukaan kisaamaan T9-kisaan ja tavoittelemaan paikkaa hienoon Taitaja2022-tapahtumaan Poriin”, Vesa-Pekka Kuusela kannustaa.

Satakunnan alueen paikalliskilpailun vastaavana toimii WinNovan alueilla Taitaja-koordinaattori Vesa-Pekka Kuusela, p. 044 455 8019 ja Sataedun alueella Taitaja-koordinaattori Kaisa Kallio, p. 040 199 4204

Lisätietoa tulossa syyskuun lopussa. Päivittyvän listan aluevastaavista yhteystietoineen löydät Taitaja 9 / Taitaja 2022(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Taitaja9-logo