Siirry sisältöön

Uusi kumppanuussopimus – Laitilan Wirvoitusjuomatehdas ja WinNova

WinNova ja innovatiivisesta tuotekehittelystään tunnettu Laitilan Wirvoitusjuomatehdas solmivat yhteistyötä kehittävän kumppanuussopimuksen. WinNova on mukana osaavan työvoiman kouluttamisessa.

– Meillä on tarjolla monipuolisia työpaikalla tapahtuvan oppimisen paikkoja. Opiskelija voi päästä harjoittelemaan esimerkiksi panimon prosessituotannossa, varastotoiminnoissa tai tehtaanmyymälässä asiakaspalvelussa. Ja kunhan taas normaaliaika koittaa, Panimoravintola Kukko on korkeatasoinen harjoittelupaikka erilaisten ravintola-alan perusasiakaspalvelutehtävien ja monenlaisten tarjoilutilaisuuksien osalta, sanoo tehdaspäällikkö Tommi Suutari.

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan toiminta-ajatus on vuodesta 1995 alkaen ollut laadullisesti ja mielikuvallisesti ylivoimaisten juomien valmistaminen. Samoin WinNova haluaa kumppanuussopimuksen myötä tiivistyvällä yhteydenpidolla varmistaa laadukkaan koulutuksen toimintamallien kehittämisen kumppanin tarpeisiin. WinNovan kumppanuustoimintaan on mahdollisuus sisällyttää muutakin yhteistyötä kuin koulutuspalveluita. Kumppanuuden yhtenä tavoitteena onkin ideoida ja kehittää uudenlaisia yhteistyömahdollisuuksia.

– Laitilan Wirvoitusjuomatehdas on merkittävä valtakuntakunnallinen toimija, ja olemme innokkaina kehittämässä uusia koulutuksellisia toimintamalleja asiakkaamme tarpeiden mukaisesti, kertoo työelämäpalvelujen johtaja Teija Harju.

– Yhteistyökumppaniemme koulutustarpeiden kuuntelu herkällä korvalla on meille kunnia-asia, hän jatkaa.

Lisätietoja: 
Tehdaspäällikkö 
Tommi Suutari
044 587 3589
tommi.suutari(a)laitilan.com

Työelämäpalveluiden johtaja 
Teija Harju
044 455 7314
teija.harju(a)winnova.fi

Laitilan Wirvoitustehdas ulkoa kuvattuna.
Lampaita laitumella tehtaan viereisellä niityllä.