Siirry sisältöön

Taitaja9 – opot/kilpailuhuoltajat, ilmoita koulun joukkueesi mukaan

Tänä vuonna Taitaja9 haastaa kilpailemaan pakopelimäisellä twistillä. Ilmoita joukkueesi mukaan!

Ohjeet, ilmoittautuminen, kilpailu ja tulokset löytyvät kaikki yhdestä osoitteesta www.taitajaysi.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Taitaja9 on hyväntuulinen ja toiminnallinen kädentaitokilpailu, joka tempaa mukaansa niin 7.–9.-luokkalaiset kilpailijat kuin kannustusjoukotkin. Vauhdikas tapahtuma on hauska tapa tutustua eri ammattialoihin. Kisassa tarvitaan monen oppiaineen osaamista. #taitaja2022 #taitaja9 #työniloa

Tärkeää

Aluekilpailut, joista 12 alueen parhaat joukkueet paikalliskilpailujen osallistujamääriin suhteutettuna jatkavat valtakunnalliseen finaaliin. Aluekilpailut pyritään käymään ratakilpailuna. Finaali järjestetään keväisin valtakunnallisen Taitaja-tapahtuman yhteydessä. Kaksipäiväinen kilpailu kilpaillaan 17.-18.5.2022 Isomäki Areenalla Porissa.

Muista myös Taitaja9-päivä 15.11.2021 kilpailuhuoltajille!

Ketkä huoltojoukoista onkaan Suomen näppärimmät ratkaisijat?
Tule kokemaan ohjattu peli, jonka aikana voit esittää kysymyksiä pelinkehittäjälle Hanna Juutilaiselle ja pelin ohjaaminen helpottuu, kun tiedät kuinka peli toimii. 

Linkki tapahtumaan (Zoom/Teams) lähetetään myöhemmin kilpailuhuoltajille

WinNovan Porin alueen vastaavana ja Taitaja9-lajivastaajana toimii Vesa-Pekka Kuusela, p. 044 455 8019 ja Rauman alueella aluevastaavana Regina Pruel-Santanen, p. 044 455 7376.

Lisätietoa paikallis- ja aluekilpailuista saat oman alueesi aluevastaavalta. Listan aluevastaavista yhteystietoineen löydät täältä(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Kuvituskuva.