Siirry sisältöön

Kevään 2022 yhteishaku lähenee – perustutkinto-oppaamme on julkaistu!

Tutustu monipuoliseen tarjontaan sivuillamme ja uuden oppaan avulla. Yhteishaussa on mukana lähes 30 perustutkintoa, jotka sisältävät yli 50 eri ammattinimikettä. Löydä oma alasi ja hakeudu opiskelemaan yhteishaussa, jatkuvassa haussa tai oppisopimuksella. Ammatillinen perustutkinto avaa väylät työhön ja antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Työkokemuksen kartuttua voit hakeutua opiskelemaan WinNovaan myös ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin.

Yhteishaku 22.2.-22.3.2022 OPINTOPOLKU.FI(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Valtakunnallinen ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen yhteishaku Opintopolussa on suunnattu peruskoulun päättäville. Lue lisää yhteishausta

Jatkuva haku

Jatkuva haku suoraan oppilaitoksiin on avoin kaikille hakijoille. WinNovan jatkuvassa haussa olevasta monipuolisesta koulutustarjonnasta löydät eri alojen perustutkintojen lisäksi ammatti- ja erikoisammattitutkintoja päivä-, ilta- ja monimuotokoulutuksina. Koulutuksia voidaan järjestää omaehtoisina, työvoimakoulutuksina sekä oppisopimuksella. Lue lisää jatkuvasta hausta

Ammatti oppisopimuksella

Oppisopimuskoulutus on pääosin työpaikalla käytännön työtehtävien yhteydessä järjestettävää koulutusta, jota täydennetään tarvittaessa muissa oppimisympäristöissä tapahtuvalla osaamisen hankkimisella. Oppisopimuskoulutus perustuu 15 vuotta täyttäneen opiskelijan ja työnantajan väliseen kirjalliseen työsopimukseen (oppisopimus) ja opiskelija saa palkkaa. Oppisopimuksella voi suorittaa perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja tai osia niistä. Lue lisää oppisopimuksesta

Hakupalvelut tukenasi

WinNovan Hakupalvelut auttavat hakeutumisvaiheen haasteiden ja ongelmien kanssa. Ota yhteyttä tai tule käymään – p. 044 455 8500 – hakupalvelut(at)winnova.fi, livechat sivuillamme arkisin klo 12-15. Lue lisää hakupalveluista

Hakijan opas 2022 – ammatilliset perustutkinnot
(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Huom. Opasta jaetaan myös painettuna alueen peruskouluihin vk 44 aikana ja on saatavilla lisäksi Hakupalveluista.

(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)