Siirry sisältöön

Torrevieja, Espanja 15.-18.11.2021

Kuvassa polkupyörä merenrantakadun varrella. Taustalla meri ja kaupunki.

Linkki Thinglink:iin 360-kuviin.(siirryt toiseen palveluun)

Matkan tarkoitus

Opastaa ja auttaa opiskelijamme vaihtojaksolle vuosien jälkeen. Tässä oli itselläkin varmistettavia ja selvitettäviä asioita, mutta matkustaminen oli tehty hyvin helpoksi. Espanjaan matkustajien tulee täyttää terveystiedoista lomake, johon on tehty helppokäyttöinen sovellus, kuva alla.

Toissijaisesti, mutta hyvin merkittävänä asiana oli selvittää ja löytää uusia yhteystyökumppaneita WinNovan turvallisuusalan ryhmävaihtoa varten vuodelle 2022, ja tietenkin tavoitteena on saada pitkäaikaisia yhteistyökuvioita näiden yritysten kanssa.

Matkallani kävin tekemässä sopimuksen top-jaksonsa aloittavalle turvallisuusalan opiskelijalle. Opiskelija suorittaa Kansainvälisessä työympäristössä toimiminen -tutkinnon osaa.

Sovitut yrityskäynnit

Yritykset ottivat minut ilolla vastaan. Sain yrityksiltä jälleen hyviä vinkkejä yrityksistä joihin minun kannattaisi olla yhteydessä uusien kontaktien luomiseksi.

Uudet kontaktit

Oikeastaan kaikki uudet kontaktit olivat halukkaita tekemään yhteistyötä oppilaitoksemme kanssa. Välttämättä turvallisuusala ei kuitenkaan sovellu kaikkiin kohteisiin, mutta välitän viestiä eteenpäin alan opettajille.

Joidenkin yritysen osalta olin yhteydessä puhelimitse, kun kaikkien työssäoppijoista vastaavat henkilöt eivät käyntien aikaan olleet paikalla.

Useat uudet yritykset odottavat hyvin mielenkiinnolla tulevaa yhteistyötä ja saimme sovittua aikataulun joka miellyttää yrittäjiä, koska maalis-huhtikuussa 2022 on odotettavissa turisteja, jolloin apukäsistä on hyvä apu 🙂 

Myös muiden alojen yhteistyötä odotetaan ja pyrkimyksenä on kehtittää yhteistyötä omalta osaltani muiden alojen kanssa. Tavoitteena olisi tehdä ensi vuonna yhteinen vaihtojakso muiden alan opiskelijoiden kanssa.

Vuokrapyörä oli kätevä vierailukohteiden väliseen liikkumiseen.
Työmaa-alueen verkoaita kaatuneena.
Pelastusohjeistus
Pysäköintikieltomerkki

Marko Sookari, Turvallisuusala