Siirry sisältöön

WinNovan Kuukauden kumppanina Porin Kaupunki

Porin kaupunki on WinNovan Strateginen Kumppani.

 WinNovan pitkäaikainen kumppani ja osaomistaja Porin kaupunki on WinNovan marraskuun Kuukauden Kumppani. Porin kaupunki tarjoaa eri toimialoilla palveluja, työtä, sijaisuuksia, kesätöitä ja harjoittelupaikkoja  eri alojen winnovalaisille. Kuluvana kuuna tarjolla on esimerkiksi pop up -rekrytapahtumia WinNovan opiskelijoille. 

Pori on perustettu vuonna 1558 ja se on yksi Suomen vanhimmista kaupungeista. Porissa asuvat THL:n tutkimuksen mukaan Suomen onnellisimmat ihmiset. Tutkimuksessa vertailtiin yli 60 000 asukkaan kaupunkeja.

Porissa opiskellaan tulevaisuuden ammatteja. Kaupunki on jo nyt automaatioalan opiskelun mekka:

Pori on Suomen 10. suurin kaupunki. Kaupungissa asuu 84 000 asukasta.

Porin kaupungin logo.